Середа, 15.05.2024, 07:18
САМООБОРОНА БОРИСЛАВА
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Виступ на радіо


Меню сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Лютий » 22 » Небесну Сотню згадали у санаторній школі-інтернаті
20:40
Небесну Сотню згадали у санаторній школі-інтернаті

Ми, пересічні українці, не пам’ятаємо їх усіх поіменно. Хоча минув лише рік. Рік з того часу, як у серці незалежної України за нашу державність своє життя віддали новітні Лицарі – Герої Небесної Сотні. Цими лютневими днями вся Україна схиляє коліна перед їхньою жертвою та вклоняється їхньому подвигу, бо саме героїзм і патріотизм Небесної Сотні та десятків і сотень тисяч майданівців нагадав нам, що ми не просто населення - а нація, що Україна – це не просто рідна земля - а наша держава, що кожен з нас не просто маленька людина – а громадянин.

            Заходи національної пам’яті проводять цими днями на державному і місцевому рівнях, у кожному населеному пункті і навіть в окремих колективах.

Важливо, що тематичний вечір пам’яті за участі активістів ГО «Самооборона Борислава», відбувся й у санаторній школі-інтернат нашого міста. Адже саме у цьому навчальному закладі вчаться діти з різних куточків нашої держави, а тому і процес виховання молоді у дусі патріотичних цінностей і загальнонаціонального єднання набирає особливого значення.

            Учасниками вечору пам’яті Героїв Небесної Сотні, що відбувся у санаторній школі інтернат, стали і вчителі, і вихователі, й учні і навіть військовослужбовці Дрогобицької військової частини, а також духовий оркестр та скрипалі Дрогобицького музичного училища. Під час заходу прозвучало багато патріотичних пісень та прекрасних віршів, а тому числі і поетичні твори мешканки нашого міста Анни Павлюк. І кожна нота, кожен рядок проникали у душу, зворушували серце і підживлювали віру у те, що наш український народ здолає всі негаразди – і військову загрозу, і економічну скруту, бо ми – нація незламних.

            Додамо, що, за повідомленням керівництва санаторної школи-інтернату, організувати вечір пам’яті Героїв Небесної сотні у цьому навчальному закладі допомогли меценати: депутат Львівської обласної ради Володимир Голобутовський, депутат Бориславської міської ради Ігор Михаць і Галина Голобутовська.

Переглядів: 339 | Додав: roosewelt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу


Пошук


Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728


Архів записів


Copyright sambo.ucoz.ua © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz