Середа, 15.05.2024, 17:52
САМООБОРОНА БОРИСЛАВА
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Виступ на радіо


Меню сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Серпень » 10 » Святковий настрій для солдат
11:37
Святковий настрій для солдат

         Нема у світі таких слів, щоб гідно подякувати тим чоловікам, котрі зараз стоять на захисті нашої держави, нашого народу, нашої Незалежності. За їхній подвиг, за їхній героїзм, за їхню мужність, за їхню свідомість, за їхній патріотизм ми мали б прихилити їм небо, перетворити їхнє життя на тиху спокійну гавань, без життєвих штормів та дрібних проблем. Наші герої мали б мати усе найкраще у країні, яку вони прикрили своїми грудьми. Прикро казати, але зараз на рівні держави наші вояки не завжди отримують достойної пошани та уваги. Та, на щастя, є і серед нас люди, котрі роблять усе, щоб життя сучасних героїв було хоч трішки приємнішим та радіснішим.



        



Минулих вихідних активісти ГО «Цвіт нації», родина Турецьких при підтримці представників ГО «Самооборона Борислава» спробували подарувати нашим мужнім захисникам позитивні враження та гарний настрій. Для цього ми завітали у Військовий санаторій «Трускавць», де проходять реабілітацію поранені учасники АТО. Для вояків громадські активісти організували концерт. Патріотичні вірші та пісні, веселі гуморески та цікаві номери – це все засоби, за допомогою яких самодіяльні артисти пробували наповнити процес реабілітації наших військових радістю та позитивом, відволікти їх від воєнних буднів і подарувати їм миті естетичної насолоди.





         До мистецького заходу для поранених учасників АТО, що проходять реабілітацію у військовому санаторії «Трускавець», долучилися і священики. В такий спосіб бійці окрім гарного настрою отримали і духовну підтримку. З військовими спілкувалися о. Любомир з Дрогобича та військові капелани о. Тарас Кусьпісь і о. Михайло Калічак.





         Сподіваємося, що підтримка духівників допоможе бійцям легше пройти процес адаптації до мирного життя після жорстоких військових буднів, а гарні спомини від концерту ще не раз підніматимуть настрій і сповнюватимуть буденність радістю.





 

Переглядів: 519 | Додав: natalkakucher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 roosewelt  
0
Наталю, дуже гарна стаття, дякую! Радий був побачити знайомі обличчя на фото. Успіхів!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу


Пошук


Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Архів записів


Copyright sambo.ucoz.ua © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz