Четвер, 16.05.2024, 23:14
САМООБОРОНА БОРИСЛАВА
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Виступ на радіо


Меню сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Листопад » 2 » Україна на межі тисячоліть
19:31
Україна на межі тисячоліть

Шановні бориславці, 26 жовтня в нашому місті, за організації та активної підтримки Тараса Курчика та при активній співучасті ГО «Самооборона Борислава» відбулась благодійна мистецько-патріотична акція «Україна на межі тисячоліть», в ній також приймали участь близькі нам по духу ГО «Цвіт нації» та «Жіноча сотня».

Концерт розпочав заслужений артист України Ігор Мельник та по християнській традиції передав слово військовому капелану отцю Тарасу, який палкою патріотичною проповіддю та Божим словом благословив початок цього дійства.

На сцені співали бориславські таланти: Вікторія Чорна, Марта Крагиль, Марко Калин та гурт «Бориславські батяри». Звучали вірші у виконанні Наталії Сабат та Софії Придатько, а гостями свята стали  відомі артисти: Андріана, Софія Федина, Теодор Кукуруза, Маріанна Ільків, Ірена та Тарас Курчик, які безкоштовно виступити на цьому концерті та долучились до волонтерів у зборі коштів.

Під час акції  проведено аукціон-продаж кулінарних виробів, домашньої випічки.  Дитяча школа мистецтв цьому дійстві прийняла активну участь прийняла, яка виставила на аукціон художні роботи своїх випускників-вихованців.

Також хочеться відзначити учнів загальноосвітніх шкіл, які принесли на аукціон для продажі свої вироби та домашню випічку.

Окремим пунктом хочемо відзначити наших спонсорів та волонтерів, а саме:

Приватних підприємців Андрія Костецького, Володимира Павельця, Ігора Михаця, Андрія Гринчака, Андрія Головея та Володимира Голобутовського.

Перехожі з розумінням відносились до збору коштів, адже знали, що їх внесок буде використано для закупівлі теплого одягу та необхідного спорядження для воїнів, які бережуть наш спокій. Під час благодійного заходу було зібрано 21 050 грн. і 50$.

Наша ГО хоче виразити велику вдячність всім небайдужим громадянам та гостям нашого міста, які долучились до цієї акції.

Слава Україні!!!!

Переглядів: 520 | Додав: roosewelt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу


Пошук


Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Архів записів


Copyright sambo.ucoz.ua © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz