Неділя, 19.05.2024, 01:31
САМООБОРОНА БОРИСЛАВА
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Виступ на радіо


Меню сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Червень » 28 » Звернення
18:31
Звернення

Міському голові В.Фірману

Депутатам Бориславської міської ради

VI демократичного скликання

 

ГО «Самооборона Борислава» звертається до  вас з вимогою ухвалити  рішення, яке вже давно назріло в суспільстві та рішення яке прийняли багато міст і містечок  Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської областей.

В час збройного протистояння на Сході нашої Держави, коли наші побратими, наші рідні влились до лав Української Армії чи як добровольці Національної  Гвардії воюють з невизнаним ворогом, захищають кордони. Коли східний «сусід» підтримує сепаратистів, що посягнули на територіальну цілісність України. Коли майже щоденно то тут – то там ми чуємо про втрати.  Захищати Україну повинні усі, а не лише «Західняки».

Тому ми повинні прийняти принципове рішення. Борислав та бориславці надаватимуть притулок  та всіляку допомогу біженцям зі східної України з числа жінок, дітей, немічних людей.

Ми повинні бути свідомими та відповідальними в першу чергу перед собою . Де гарантія, що під прикриттям біженця до нас не може приїхати сепаратист чи тітушка?  Тому такого, що чоловіки зі сходу тут  ховаються, перечікують, а  наші хлопці, чоловіки, батьки, сини там в цей же час гинуть – бути не повинно!

«Допоки ми захищатимемо ваші сім’ї тут, ви повинні боротися за свою і нашу землю, обороняти кордони нашої Держави і  «вичистити»  українські землі від тієї погані, що виганяє вас з власних домівок. 

Чоловіки зі Сходу, повертайтеся назад, захищайте кордони України. Наші хлопці їдуть туди, віддають своє здоров’я, свої життя. Того ж чекаємо і від Вас!»

Слава Україні!

Слава нації!

До перемоги!

 27.06.2014р.

Переглядів: 614 | Додав: roosewelt | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 2
2 Ольга  
Все правильно!Женщины,дети,старики- нет вопросов!У нас в Киеве тоже поприезжали и командуют давай им стиралки,телевизоры,здоровые мужики!Кто хотел за неделю нашли работу и съехали на съемные комнаты и квартиры!По телевизору брали интервью у беженцев, так там голова сильрады сказала "как неработали дома, так и тут не работают"!Ничего удивительного!Звиняйте.що на російській мові, але я думаю,що це не принципово!Слава Україні!

1 Оля Ямельницька  
Цілком погоджуюсь з вище вказаним

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу


Пошук


Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Архів записів


Copyright sambo.ucoz.ua © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz